Tässä hieman lisätietoja tapahtumasta sekä sukeltajille, että rannalla oleville. Paikalle voi tulla tänä vuonna myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Me järjestäjät olemme paikalla n. 9.00 lähtien asettelemassa telttoja ja opasteita paikoilleen. Meitä voi nykäistä hihasta, meidät tunnistaa turkoosista Project AWARE-paidasta.

 

Alla kartta, josta löytyvä tapahtumapaikka sekä muut tapahtumaan liittyvät paikat.

Tapahtumassa mukana ovat mm.:

– ympäristötaiteilija Tikke Tuura

– Trash Heroes muusikot

– SukellusTrio, live-kuvaa isolle screenille merenpohjasta

– Wärtsilä, sukeltajia sekä Seabin-meriroskiksen esittelijöitä

 

Sukeltajille

Tapahtuma alkaa klo 11.00 ja tämän jälkeen saa mennä veteen.Veteen ei pääse enää 14.30 jälkeen, jotta kaikki ovat varmasti poissa klo 15.00.Pidämme kirjaa sukeltajista ja briiffaamme veteenmenijät turvallisuusseikoista paikan päällä. Tullessasi autolla paikalle, voit halutessasi jättää varusteesi infoteltalle odottamaan siksi aikaa kun parkkeeraat auton. Parkkipaikkoja löytyy tien varresta sekä  kahvila Kampelan edustalta.

 

Sukellusalue on kahden sillan välissä oleva alue, sen edemmäksi merta ei saa mennä, sillä siellä on jo veneilijöitä. Me olemme varanneet sukeltajille roskienkeruusäkkejä lainattavaksi. Rantajoukot ottavat vastaan roskia rappusilla.

Paikalla on myös Käpylän VPK:n paloauto, joka huuhtoo varusteesi puhtaaksi tullessasi vedestä.Tämä tosin sillä varauksella, ettei heillä ole hälytysajoa.

 

Rantajoukoille

Pinta-avustajilla kannattaa olla kengät, joilla on hyvä liikkua portaita ja jotka eivät ole arat likaantumiselle. Tarjoamme suojakäsineitä ja roskienkeruutikkuja käsien suojaamiseksi. Avustajat rappusilla ottavat vastaan roskia sukeltajilta ja vievät ne Tikelle rappusten yläpäähän taideteokseen lisättäväksi. Ennen lisäystä toiset teistä avustajista kirjaavat roskat luetteloon kansainväliseen datapohjaan lisättäväksi.

Kaikille teille ennakkoon ilmoittautuneille on varattu juustosämpylä ja juoma kahvila Kampelasta. Paikalle tullessanne saatte minulta infoteltalta lipukkeen, jota vastaan saatte noutaa kahvilasta oman sämpylänne tapahtumapäivänä klo 11.00-15.00 välisenä aikana