Vuoden 2017 Project Aware -sukellustempaus järjestetään Helsingissä Vuosaaren kanavalla lauantaina 2.9.2017 kello 11-15. Tarkka paikka on nimeltään Sumujen aukio.

Me järjestäjät olemme tapahtumapaikalla n. 9.00 lähtien asettelemassa telttoja ja opasteita paikoilleen. Meitä voi nykäistä hihasta, meidät tunnistaa turkoosista Project AWARE-paidasta.

Tapahtumapaikka ja siihen liittyvät paikat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sukeltajille
Tapahtuma alkaa klo 11.00 ja tämän jälkeen saa mennä veteen.Veteen ei pääse enää 14.30 jälkeen, jotta kaikki ovat varmasti poissa klo 15.00.Pidämme kirjaa sukeltajista ja briiffaamme veteenmenijät turvallisuusseikoista paikan päällä. Tullessasi autolla paikalle, voit halutessasi jättää varusteesi infoteltalle odottamaan siksi aikaa kun parkkeeraat auton. Parkkipaikkoja löytyy tien varresta sekä  kahvila Kampelan edustalta.

Sukellusalue on kahden sillan välissä oleva alue, sen edemmäksi merta ei saa mennä, sillä siellä on jo veneilijöitä. Me olemme varanneet sukeltajille roskienkeruusäkkejä lainattavaksi. Rantajoukot ottavat vastaan roskia rappusilla.

Paikalla on myös Käpylän VPK:n paloauto, joka huuhtoo varusteesi puhtaaksi tullessasi vedestä. Tämä tosin sillä varauksella, ettei heillä ole hälytysajoa.

Rantajoukoille
Pinta-avustajilla kannattaa olla kengät, joilla on hyvä liikkua portaita ja jotka eivät ole arat likaantumiselle. Tarjoamme suojakäsineitä ja roskienkeruutikkuja käsien suojaamiseksi. Avustajat rappusilla ottavat vastaan roskia sukeltajilta ja vievät ne Tikelle rappusten yläpäähän taideteokseen lisättäväksi. Ennen lisäystä toiset teistä avustajista kirjaavat roskat luetteloon kansainväliseen datapohjaan lisättäväksi.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumislomake
Ilmoittautuminen ei ole pakkollista. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi ennakkoon järjestelyiden sujuvoittamiseksi.

Sukellusvarusteet
Paikanpäällä ei ole saatavana vuokravarusteita eikä tankkeja. Eli varusteet omasta takaa tai etukäteen vuokraus.

Seuraavat sukellusliikkeet tarjoavat tapahtumaan etukäteen ilmoittautuville ilmantäytöt veloituksetta sekä vuokravarusteista alennusta. Tiedustelut ja varaukset suoraan heiltä.

Sea Safety, Mannerheimintie 17, 00250 Helsinki, diving@seasafety.net

Sukelluskoulu Aalto/Varuste.net, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki, info@sukelluskouluaalto.fi  / info@varuste.net

Jos haluat ilmaisen ilmantäytön tai vuokrata sukellusvarusteet, vaaditaan ilmoittautuminen etukäteen. Ilmoittautuminen viimeistään 26.8.2017.